PERMANENTMARK

UV jelölés és gravírozás

PERMANENTMARK

UV jelölés és gravírozás, gépjárműjelölés

Mobirise

A PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozással megjelöljük gépkocsijának fém és üveg alkatrészeit, így védve azt az autó alkatrészenként való illegális értékesítése ellen. Tökéletes prevenciós védelem.

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás ára:

26.000,- Ft


AKCIÓ: Váltózár szereléssel együtt rendelve: 22.000,- Ft

Bankkártya elfogadó hely
PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

SMS
kódunk rendeléshez

A PERMANENTMARK UV jelöléssel és gravírozással

megjelölt gépkocsikat és azok alkatrészeit nehezebb értékesíteni a feketepiacon, mert az alkatrészek származása nyomonkövethető, eredete visszavezethető, ellenőrizhető. Így azok értéke is jelentősen csökken az illegális alkatrész kereskedők szempontjából. A megjelölt és körözött alvázszámú alkatrészekkel való kereskedés rendkívül rizikós bármilyen kereskedő vagy autóbontós számára és nem éri meg.

A UV jelölés és gravírozás mind az üvegbe, mind a fém alkatrészekbe bediffundál, eltávolítása csak a felület teljes roncsolásával lehetséges. A fém alkatrészeken az UV jelölés UV fényben látható, üvegen pedig szabad szemmel. A tolvajt, 2db, az ablakra ragasztható matrica figyelmezteti, hogy a gépkocsi PERMANENTMARK UV jelöléssel van ellátva és alkatrészei jelölve lettek.

A feketepiac főleg az olyan autótípusokra fókuszál amiből sok fut az utakon, ezek sűrűbben törnek tehát szükség van alkatrészek "utánpótlására". Ezt figyelembe véve Magyarországra szűkítve, az alábbi gépkocsi típusokra kiemelten ajánlott az alkatrész-jelölés: Ford Focus, Opel Astra, Suzuki Swift, SX4, Skoda Fabia, Oktavia, Renault Megane, Clio I-II-III, VW Polo, Passat.

A PERMANENTMARK UV jelölő rendszer megkapta a MABISZ tanúsítványt, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Tanácsadó Szolgálat (BRFK VTSZ) szaktisztjeinek ajánlását. A PERMANENTMARK védelmi rendszer BN kategóriás minősítést kapott a MABISZ 469-10/20040907 nyilvántartási számon. 


A megrendelés folyamata

Az UV jelölő és gravírozó készlet megrendeléséhez a teljes alvázszámot kell eljuttatni részünkre, email-ben, SMS-ben (0620 429 3609) vagy telefonon. 3-4 nap múlva elkészül a készlet ami 28db jelölő sablont, 2db ablakra ragasztható figyelmeztető matricát és egy jelölést igazoló garancia kártyát tartalmaz. Kollégáink ezt követően felkeresik Önt a megadott elérhetőségen, hogy időpontot egyeztessenek, majd műhelyünkbe megjelöljük a gépjárművet. Ez kb. 45 percet vesz igénybe. A jelölés természetesen megvárható és végig kísérhető. Garancia gyanánt a megmaradt sablonokkal bármikor ingyen újra megjelöljük a lecserélt vagy sérülés miatt kicserélt elemeket.


Mit tartalmaz egy UV jelölő készlet? 

A PERMANENTMARK jelölő készlet 28db sablont, 2db figyelmeztető matricát, egy garanciakártyát, 1 tubus lakkozott, fém felületek jelölésére és 1 tubus üveg felület jelölésére alkalmas pasztát tartalmaz.


Jelölt helyek száma

A jelölések számát és helyeit minden esetben az adott gépjármű felépítménye határozza meg. Függ attól, hogy kis személyautó, kombi SUV, mikrobusz, stb... . Egy elemet többször is megjelölhetünk, de értelme nincsen. A 28db sablonból a fennmaradt sablonokat garanciaként meg kell őrizni, hogy a későbbiekben, például egy sérült elem cseréje esetén azt újra meg tudjunk jelölni (ez ingyenes). Nem jelölünk kárpitokat, műanyag elemeket, első lámpákat, mert azokat olyan egyedi anyagból készítik, amelyek a jelöléskor ill. 2-3 nap után roncsolódnak.


Jelölt helyek (tájékoztató jelleggel)

motorháztető - tető - csomagtartó - j.e. sárvédő - b.e. sárvédő - j.h. sárvédő - b.h. sárvédő - első löhárító - hátsó lökhárító - j.e. ajtó - b.e. ajtó - j.h. ajtó - b.h. ajtó - jobb A oszlop - bal A oszlop - jobb B oszlop - bal B oszlop - jobb C oszlop - bal C oszlop - szélvédő - hátsó ablak - j.e. ablak - b.e. ablak - j.h. ablak - b.h. ablak - pillangó ablakok.

Fontos: műanyag elemeket nem minden esetben lehet jelölni, annak ellenére, hogy fényezve vannak, mert nem ugyan azzal az eljárással van fényezve, alapozva, mint a fém elemek.

  • LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY - Rendkívül egyszerű használata miatt szívesen használják a Bearlock váltózárat Ügyfeleink. Lezárásához csupán a zármagot kell elfordítani és a zárat benyomni. Ez igazán könnyű és még ha sietünk is, ... autónk biztonsága csupán egy mozdulat.
  • ÖRÖK VÉDELEM - A jelölések végigkísérik az autót egész élete során. A jelölésre csupán egyszer van szükség, de a védelem örök.
  • 8 ÉV GARANCIA - A Bearlock váltózárra 8 év garancia van. Ez is bizonyítja, hogy a gyártó hosszú éveken át biztosítja Önnek a megfelelő működést és autója megbízható védelmét. A zár megbízhatósága, hosszú éveken át védi autóját.
Mobirise
Mobirise
Bankkártya elfogadó hely

Váltózár szerviz - KAPCSOLAT

Váltózár beszerelés és szerviz          |          Aubiz Bt.          |          T.: +36 20 429 3609          |          info@aubiz.hu

Mobirise html creator