MCGARD
kerékőr

MADE IN GERMANY

McGard kerékőr

A normál csavarok ill. anyák hagyományos kerékkulccsal eltávolíthatóak, azonban a négy keréken, 1-1 csavar ill. anya McGard kerékőrre való lecserélésével megakadályozhatja a kerekek hagyományos kerékkulccsal történő leszerelését, lopását, így azokat csak az Ön birtokában lévő egyedi adapterrel lehet kicsavarni, leszerelni. A McGard kerékőr kódolása teljesen egyedi, rendkívül precíz, így sem házilagos, sem profi eszközökkel nem másolható. Mind alumínium mind acél felnihez kapható McGard kerékőr. Akár a gyári akár más egyéb márkájú vagy után gyártott alumínium felniről van szó, a McGard mindenféle megoldást kínál, különböző méretekben, hosszban, átmérőben, stb.

McGard kerékőr SL PLUS - elforgó fejjel

A legújabb elforgó fejű kerékőr változatnál egy extra elforgó gyűrű nyújt plusz védelmet a kívülről és oldalról történő ráfogás (pl. csőfogóval) rászorítás ellen. Az elforgó rész egy teljesen különálló gyűrűből áll. Ez a gyűrű elforog a csavartól függetlenül, de nem lötyög és kézi erővel sem forgatható körbe. Fogóval vagy egyéb mechanikus eszközzel való támadás esetén azonban ez a gyűrű a kerékőrcsavartól (vagy anyától) függetlenül körbe elforog és meggátolja a kerékőr lecsavarását. Így értelmetlenné válik a kerékőrleszedők és a cső-ráütéses módszerekkel való próbálkozás.

Mobirise

A McGard kerékőr teljesen egyedi kialakításával és kódolásával, a gyárinál erősebb, prémium minőségével megvédi gépkocsijának alumínium, lemez felnijeit és gumiabroncsait a lopástól.

McGard kerékőr [SL PLUS] ára
16.000,- Ft


McGard kerékőr normál [SU] ára:

13.000,-
FOLYAMATOS AKCIÓ: McGard kerékőr, váltózár beszereléssel együtt rendelve 


2.000,- Ft kedvezmény


Bankkártya elfogadó hely

McGard kerékőr készlet tartalma

1

4 darab kerékőr csavar vagy anya

A kerékőr csavarok vagy anyák, típus egyeztetést követően, pontosan az Ön autójára valóak. Gyári listákból választjuk ki az Ön autójára és felnijére való készletet.

2

1 db adapter

Minden egyes készlet 1 darab, egyedi kódolású adaptert tartalmaz. Az adaptert az előírásnak megfelelő nyomatékkal és megfelelő szerszámokkal kell használni.

3

Az adapter kódja

A dobozban található a kerékőr készlethez tartozó egyedi kód. Csak ez alapján a kód alapján lehet a későbbiekben adaptert rendelni, ha esetleg elvesztené vagy pl. a gumis tönkre tenné. A kódra nagyon kell vigyázni, egyedi és nem pótolható.

McGard kerékőr árlista


Áraink 1 készletre érvényesek. 1 adaptert és 4db csavart vagy anyát tartalmaz.
Áraink bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t.

Mobirise

McGard kerékőr - elforgó fejű csavar

16.000,- Ft

1db adapter, 4db kerékőr csavar, br., ÁFA-val

Mobirise

McGard kerékőr - elforgó fejű anya

16.000,- Ft

1db adapter, 4db kerékőr anya, br., ÁFA-val

Mobirise

McGard kerékőr - normál csavar

13.000,- Ft

1db adapter, 4db kerékőr csavar, br., ÁFA-val

Mobirise

McGard kerékőr - normál anya

13.000,- Ft

1db adapter, 4db kerékőr anya, br., ÁFA-val

Mobirise

McGard kerékőr - nyitott anya

13.000,- Ft

1db adapter, 4db kerékőr anya, br., ÁFA-val

Mobirise

Házhozszállítás

990,- Ft

Partnerünk a DPD. Vállaljuk a kerékőr kiszállítását országszerte, előreutalással vagy utánvéttel.

Bankkártya elfogadó hely

FELSZERELÉS

Fontos, olvassa el !

Az autó minden egyes kerekén cseréljen le 1-1 gyári csavart ill. anyát McGard kerékőrre. A McGard kerékőr csavarjait ill. az anyákat a hozzá tartozó adapter segítségével megközelítően 10-12kg erővel kell meghúzni. A meghúzáshoz CSAK keresztkulcsot vagy nyomatékkulcsot használjon.

NE használjon "L" alakú kerék-kulcsot, hosszabító csövet, NE használjon levegős kulcsot, légkulcsot. Ezek az eszközök a rossz illeszkedés és túlerő miatt elnyírják az adapert. A légkulcs mint egy légkalapács szétverheti azt. Adaptert pótolni nem lehet, csak kód alapján rendelni. Az rendelés 3 hét. Elveszett, megrongálódott, törött és túlerőltetett kerékőr adaptert nem lehet cserélni sem pótolni, CSAK a kerékőr gyári dobozában található 17 számjegyű kód (gyári felszerelés (OE) esetén 8 számjegy) alapján tudjuk utánrendelni. Ennek az átfutása kb. 3 hét. 

Cégünk NEM vállalja a kerékőr leszedését és "speciális szerszámunk" sincsen hozzá. Mi magunk sem tudjuk, hogy adapter nélkül a kerékőrt hogyan lehet leszedni - emiatt kérjük ne hívjanak. A kerékőr leszedését egyénileg kell megoldani, ebben nem tudunk segítséget nyújtani. Ajánljuk, keressen fel gumis vagy lakatos szakembert. Megértését köszönjük. 


ADAPTER PÓTLÁSA

McGard kerékőr
adapter pótlása

CSAK kód (kártya) alapján

Elveszett, megrongálódott, törött vagy túlerőltetett kerékőr adaptert CSAK a kerékőr dobozában található  17 (ill. gyári kerékőrnél 8) számjegyű kód alapján tudunk rendelni. A kódot el kell juttatni hozzánk, amit egyeztetés és a számla rendezése után megrendelünk a gyártótól. Ennek az átfutása kb. 3 hét.
Cégünk NEM vállalja a kerékőr leszedését és sem "speciális szerszámunk", mesterkulcsunk nincsen hozzá. Mi magunk sem tudjuk, hogy adapter nélkül a kerékőrt hogyan lehet leszedni - emiatt kérjük ne hívjanak. A kerékőr leszedését egyénileg kell megoldani, ebben nem tudunk segítséget nyújtani. Ajánljuk, keressen fel gumist vagy lakatos szakembert. Megértését köszönjük.

Adapter megrendelése

Kérjük vegye figyelembe, hogy az adapter legyártása és leszállítása 3 hetet vesz igénybe.

1

A " KÓD"

Kérjük a kerékőr adapter 17 számjegyű kódját (gyári kerékőr esertén ez 8 karakter) jutassa el hozzánk, telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon sztül. A kódot megtalálja a kerékőr dobozában, szervizkönyvben vagy McGard jelölésű kódkártyán.

2

Megrendelés, fizetés

Amint megkapjuk a kerékőr adapter kódját, kollégánk felkeresi Önt, hogy visszaigazolja a rendelést. Megbeszélés szerint, személyesen vagy házhozszállítással is megrendelheti az adaptert. A rendelés véglegesítéséhez kollégánk kiállít Önnek egy számlát, ami az adapter árát és az esetleges kiszállítás díját tartalmazza. A számlát e-mailben küldjük el Önnek. Az utalás beérkezése után megrendeljük az adaptert a gyártótól.

3

Kézbesítés, átvétel

Az adaptert németországban gyártják és körülbelül 3 hét alatt érkezik meg cégünkhöz. Amint beérkezett cégünkhöz

McGard adapter árlista


Áraink 1 darab adapterre érvényesek. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t.

Mobirise

McGard kerékőr adapter - 17 karakter esetén

11.990,- Ft

Mobirise

McGard kerékőr adapter OE gyári adapter - 8 karakter esetén

16.990,- Ft

Mobirise

Házhozszállítás

990,- Ft

Partnerünk a DPD. Vállaljuk a kerékőr kiszállítását országszerte, előreutalással vagy utánvéttel.

Bankkártya elfogadó hely

Váltózár szerviz - KAPCSOLAT

Váltózár beszerelés és szerviz          |          Aubiz Bt.          |          T.: +36 20 429 3609          |          info@aubiz.hu

Made with Mobirise