CONSTRUCT
váltózár
beszerelés

tovább ...

A Construct váltózár

A Construct váltózár a Volvo és a Volkswagen csoport közös fejlesztésének eredménye.

Mobirise

A Construct váltózárat a kulcs elfordításával lehet lezárni és nyitása is szintén kulccsal, a zár ellentétes irányú elfordításával történik. A zár a boksz síkjában marad. Ezeknél a típusoknál már nincs tüske, nincs stift, nem ugrik ki és nem kell kivenni sem. Úgy nevezett kulcsos, elfordítós zár. Komfort váltózár. 

A Construct váltózárakat 1998-óta Csehországban gyártják. Magas szintű minőséget a robot technológiával is segített precíz gyártással és a minőségi anyagok felhasználásával érik el. Nagy múltú minőségbiztosítási rendszerek tanúsítványaival is rendelkezik a gyár, így 1997 óta a TÜV Reihnland által kibocsájtott ISO 9001:2000 valamint 2004 óta ISO/TS 16949:2002 certifikációt is megkapta.

A Construct váltózár blokkolja a váltókart, vagy a váltókar által mozgatott rudazatot, manuális váltó esetén hátrameneti fokozatban, míg az automata váltóknál parkoló állásban. A sebváltózár beszerelését követően, azt már nem lehet kéziszerszámokkal és roncsolás nélkül kiszerelni. A Construct bezárása és kinyitása egyszerűen a zárba helyezett biztonsági kulcs jobbra ill. balra fordításával lehetséges. A Construct sebességváltózárak saját fejlesztésű biztonsági zárral ill. zármaggal vannak ellátva. A zárat úgy tervezték meg és úgy kerül beépítésre, hogy az ne zavarja az utastér látványát és ne befolyásolja a gépjármű egyéb berendezéseinek használatát. Nagyon jól ellenáll a hőmérsékletváltozásoknak és vegyi hatásoknak is.

Jelenleg a Magyarországon kapható autómárkák típusainak többségéhez elérhető a sebváltózár. Mind kézi váltóval, mind automata váltóval felszerelt típusok védelmét tudjuk biztosítani. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legújabb típusokhoz is rendelkezünk biztonsági berendezéssel. Az Európai Unió előírásának megfelelően a váltózár a váltókart vagy a váltókar által mozgatott rudazatot blokkolja hátramenet ("P") fokozatban.

A Construct váltózár szakított az elavult gépjárművédelmi technikákkal és hangsúlyt fektet az esztétikus megjelenésre is. A autó belterében csupán egy kulcslyuk látható ahol a zárás és nyitás történik. Nincsen eltávolítandó zár stift, az egész berendezés a beltér burkolata alá kerül beszerelésre, így védve láthatatlanul a tulajdonát. Mivel minden autótípusra egyedileg történik a váltózár kialakítás, a gépjármű szerkezeti tulajdonságai határozzák meg a zártest elhelyezkedését. Így a kulcslyuk kerülhet a kardánbox jobb oldalára – az utasoldal felé -, a baloldalára – a vezetőoldal felé – vagy a sebességváltókar mellé, ilyen esetben felfelé néz a zár. 

A termék rendelkezik az ENSZ-EGB által előírt “E” jelöléssel, így biztosítva a nemzetközi követelményeknek való megfelelést. Magyarországon a Magyar Biztosítók Szövetsége minősítetette a váltózárat. Minden váltózár korrózió elleni védelemmel ellátott, valamint -40 és +125 °C közötti működési tartományban tesztelve van. Az esetek többségében az autó eredeti csavarhelyeinek felhasználásával történik a váltózár rögzítése.  

A Construct saját maga által fejlesztett zármagot használ. A zár és a szerkezet preciz és pontos működést garantál hosszú éveken át. A váltózár biztonsági zárral van ellátva, ellenáll a fagyasztásnak és a savazásnak.A váltózár használata egyszerű, nyitása és zárása biztonsági kulccsal történik. Az autó tulajdonosa két kulcsot kap a berendezéshez valamint egy biztonsági kódkártyát. Új kulcs előállítása kizárólag a gyártónál, a kártyán található kódszámmal lehetséges. A legújabb fejlesztésű zárbetét ellenáll magkihúzásnak, fúrásnak, fagyasztásnak és ütéses nyitásnak (“bumping” technika) is.


  • MECHANIKUS - A sebességváltózár teljesen mechanikus védelem. Ezt nem lehet áthidalni, meghekkelni, nincsenek kódok, nem sugároz ki jelet magából és szüksége sincs jelre. Nem lehet kikerülni. Robosztus, mechanikus, bontása mindenképpen zajjal jár és időigényes. Működése passzív, mindentől független.
  • 5 ÉV GARANCIA - A Construct váltózárra 5 év gyártói garancia van. 

Váltózár Ár

Váltózár beszerelés ára, javítási díjak. Áraink bruttó árak. Tartalmazzák az ÁFA-t.

Construct váltózár beszerelés ára

70.900,- Ft

Garanciával, 2db matrica, 2 kulcs.
Az ár minden költséget és az ÁFA-t is tartalmazza.

Váltózár beállítása, javítása, szervizelése

10.000,- Ft

Pl.: nem általunk beszerelt váltózárak javítása esetén, félrezárás esetén vagy garancián kívüli szerelésnél.
Hosszabb idő igényű javítás ill. nagyobb szerelés estén árajánlatot teszünk Ügyfeleink részére még a szerelés megkezdése előtt.

Váltózár kiszerelése, kiiktatása

15.000,- Ft

Pl.: összes kulcs elvesztésénél, esetleg nem kapott hozzá kulcsot az előző tulajdonostól, stb. ...
Amennyiben váltózár cseréről van szó, de az új váltózárat is nálunk szerelteti be, ugyan abban az időpontban, a szerelés díjából 50% kedvezményt adunk.

Bankkártya elfogadó hely

Kulcs és
használat

Használat:
zárás kézzel, nyitás kulccsal

Kulcs: 2 db kulcs

Zár:
saját fejlesztésű szimetrikus, oldalfuratos biztonsági zár (AM)

Másolás: kódkártyával

Garancia és
minősítések

Garancia: 5 év (gyártói és szerviz)

Minősítések: MABISZ, TÜV, ISO

Nem érinti az autó gyári garanciáját.

Gyártás

Gyártmány: Cseh

Gyártás: Lézervágott, gépjármű típusspecifikus vaskolzol. Rögzítése rejtett, törőfejes csavarral

Alváz fúrás nélkül szerelhető.

Beszállító

Volkswagen, Audi, Skoda

Mobirise

Precíz
pontos
működés
és használat

Váltózár kisokos

1 óra.
Megnézhető és megvárható. Nem kell leadni az autót.

Igen.
Megvárható és végigkíséérhető a szerelés. Biztos felmerül még egy-két kérdés is, azokra is szivesen válaszolunk.

Nem.
Az autószalonok ugyan ezeket a típusokat értékesítik és ajánlják, csak nyilván jóval drágábban. Nem fúrunk, nem alakítunk át semmit. Csak keretes szerkezetet szerelünk, amikhez, nem kell módosítani a gyári szerkezeteket, 

Amelyik az Ön autójába való.
Pontosan nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Mindegyik váltózár rendkívül biztonságos. Sokmindentől függ, hogy melyik Önnek a legjobb, ... a autó típusa, évjárata, váltója, melyik illeszkedik legjobban az autójába, ... Ön melyiket ismeri már, melyiket szereti, használt-e már váltózárat, stb.. Néha még olyat is figyelembe kell venni, hogy ki ül az anyós ülésen; magas vagy alacsony az illető?!
Ha nem sikerül dönteni, szivesen segítünk.

Váltózár beszerelés

1

Időpont

Hosszú nyitvatartásunknak köszönhetően Önnek is biztos találunk egy kedvező időpontot. A sebváltózár beszerelésére 1 órát szánjon körülbelül. Egyeztessen időpontot kollégánkkal a 0620 429 3609 -es telefonszámon. 

2

Típus egyeztetés

A gépjármű pontos típus egyeztetése fontos, így gyors és zökkenőmentes lesz a beszerelés. Évjárat, típus, váltó típusa, benzin, dízel, hybrid, stb. Válassza ki a váltózár típusát is. Kérdés esetét hívjon minket, szivesen segítünk.

3

Beszerelés

Várjuk Önt a megbeszélt időpontra. A váltózár beszerelése körülbelül 1 órát vesz igénybe. Természetesen a szerelés végigkísérhető és meg is várható.

Időpont

Időpontot egyszerűen telefonon, de emailben vagy itt honlapunkon is tud egyeztetni. Akár aznap, de legkésőbb 2-3 napon belül el tudjuk vállalni a a raktáron lévő sebváltózár beszerelését. Ritkább típusknál kb. 1-1 1/2 hét a várható beszállítás ideje.
A beszerelés kb 1 órát vesz igénybe, ... akár meg is várhatja. Az autót nem kell leadni.

Beszerlés

A beszerelés 1 órát vesz igénybe, és ez természetesen meg is várható, végigkísérhető. A Diamondlock, Bearlock és Construct váltózárak típus-specifikusak, így nem kell átalakítani, alvázat fúrni vagy faragni őket. Emiatt beszerelésük NEM sérti az autó gyári garanciáját, például ha új autóról van szó.
A beszerelés végignézhető.

Ár

A váltózár és a beszerelés árát mindig lehetőleg a legalacsonyabban tartjuk, a forgalmazók által is kiajánlott árakon. Figyelembe vesszük a konkurencia árait, az autószalonok árait, szem előtt tartva, hogy Ügyfeleinknek mindig kedvező árakat tudjunk biztosítani. Használja ki visszatérő és családi flotta kedvezményeinket is.

Garancia

A váltózárak NEM sértik a autó gyári garanciáját. Minden váltózár típusra 5 év (10 év) termék és szerelési garancia van, Elvégzett munkáinkra igényesek vagyunk és büszkék is. Ahhoz, hogy ezt garantálni tudjuk, a szerelést szakműhelyünkben végezzük el, nem vállalunk sem helyszínre kiszállást, sem utcán, sem pakolóban, sem bozótosban történő szerelést. Kérjük megértését.

Visa Maestro Mastercard cards

© Aubiz - Váltózár szerviz          |          0620 429 3609

Designed with Mobirise site maker