BEARLOCK
váltózár
beszerelés

tovább ...

A Bearlock váltózár

A Bearlock váltózár az egyik legkényelmesebb és legmegbízhatóbb sebváltózár jelenleg a piacon.

Mobirise

A Bearlock sebváltózár használata egyszerű és rendkívül kényelmes. Lezárásához a zármagot - kulcs nélkül - kicsit elforgatva kézzel be kell nyomni, így az azonnal reteszel és rögzíti a váltókart.
Nyitása kulccsal történik, ekkor a zármag 2 cm-re kipattan. Ennél a típusnál már nincs acéltüske, stift, kihúzható rúd, stb.
Nagyon kényelmes a használata, hiszen a lezáráshoz nem kell a kulcsot elővenni, azonban véletlen lezárás elleni védelemmel is el van látva.

A Bearlock váltózár 2002-óta kapható magyarországon. A gyártó és a forgalmazók is olyan magas minőségű védelmet ill. terméket nyújtanak Ügyfeleiknek, amik megfelelnek a hazai és nemzetközi előírásoknak és elvárásoknak is. Minősítések, tesztek és ajánlások tárháza (ISO9001, MABISZ, TÜV, KKF) áll a váltózár mögött, ami minden kétséget eloszlatva, nagyon kényelmes és egyben rendkívül hatékony védelmet ígér minden laikus és hozzáértő felhasználó számára. A Bearlock váltórárat folyamatosan fejlesztik, zárszerkezeték mindig az aktuális elvárásokhoz igazítva korszerűsítik. A lengyel gyártó lassan három évtizede bizonyít, mind saját fejlesztésű csúcskategóriás (AM) biztonsági zárszerkezetével, mind felülmúlhatatlan kényelmi, a Press & Lock néven is ismerté vált u.n. kézzel is lezárható biztonsági rendszerével. A szimetrikus kialakítású kulcsnak köszönhetően a váltózár használata rendkívül egyszerű és könnyű. A kulcs rendkívül könnyen csúszik be és ki a zárból. A Bearlock váltózárhoz három darab kétoldalt pontfuratos biztonsági kulcs és egy kódkártya tartozik. További kulcsokat csak a kódkártya birtokosa igényelhet a kártyán feltüntetett adatok alapján cégünknél vagy a forgalmazónál. Fúrás, zárbetörés és zárkihúzás ellen védve van, MABISZ (AM), ISO, KKF és TÜV minősítéssel rendelkezik. A Bearlock sebváltózár biztonsági zárral van ellátva, ellenáll a fagyasztásnak és a savazásnak.
 A Bearlock sebváltózár szerkezete a sebességváltókar műanyag borítása - a váltóboksz - alá kerül beszerelésre. A váltózár hátramenet ill. automatáknál "Parkoló" állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát vagy a bowdent, megakadályozva ezzel az előremeneti fokozatok kapcsolását. A sebességváltózár vázszerkezete nagy szilárdságú acél keret, amit lézervágóval alakítanak, vágnak ki minden gépkocsi típushoz a kívánt formára (típus-specifikus váltózár konzol). Ehhez a kerethez hegesztik a zárat rejtő zárt acél tokot, mely megvédi a biztonsági zárbetétet a különböző támadásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fagyasztás, fűrészelés, zártörés). Mind a szerkezet, mind a zár tartósan és hosszan ellenáll az e féle megpróbáltatásoknak és támadásoknak. A sebességváltást akadályozó reteszelő tüske is nagy szilárdságú, keményre edzett acélból készül, ezáltal meggyőző biztonságot garantál. Ezt támasztják alá számos külföldi és hazai biztonsági teszteredmények. A cégünk álltal beszerelt váltózárak nem sértik és nem érintik a gépkocsi gyári garanciáját.
  • KÖNNYŰ ÉS EGYSZERŰ - Rendkívül egyszerű használata miatt szívesen használják a Bearlock váltózárat Ügyfeleink. Lezárásához csupán a zármagot kell elfordítani és a zárat benyomni. Ez igazán könnyű és még ha sietünk is, ... autónk biztonsága csupán egy mozdulat.
  • MECHANIKUS - A sebességváltózár teljesen mechanikus védelem. Ezt nem lehet áthidalni, meghekkelni, nincsenek kódok, nem sugároz ki jelet magából és szüksége sincs jelre. Nem lehet kikerülni. Robosztus, mechanikus, bontása mindenképpen zajjal jár és időigényes. Működése passzív, mindentől független.
  • 10 ÉV GARANCIA - A Bearlock váltózárra 10 év garancia van. A gyártó így biztosítja Önnek hosszú éveken a megfelelő működést és autója megbízható védelmét. A zár megbízhatósága, hosszú éveken át védi autóját.

Váltózár Ár

Váltózár beszerelés ára, javítási díjak. Áraink bruttó árak. Tartalmazzák az ÁFA-t.

Bearlock váltózár beszerelés ára

63.900,- Ft

Garanciával, 2db matrica, 3 kulcs.
Az ár minden költséget és az ÁFA-t is tartalmazza.

Váltózár beállítása, javítása, szervizelése

10.000,- Ft

Pl.: nem általunk beszerelt váltózárak javítása esetén, félrezárás esetén vagy garancián kívüli szerelésnél.
Hosszabb idő igényű javítás ill. nagyobb szerelés estén árajánlatot teszünk Ügyfeleink részére még a szerelés megkezdése előtt.

Váltózár kiszerelése, kiiktatása

15.000,- Ft

Pl.: összes kulcs elvesztésénél, esetleg nem kapott hozzá kulcsot az előző tulajdonostól, stb. ...
Amennyiben váltózár cseréről van szó, de az új váltózárat is nálunk szerelteti be, ugyan abban az időpontban, a szerelés díjából 50% kedvezményt adunk.

Bankkártya elfogadó hely

Kulcs és
használat

Használat:
zárás kézzel, nyitás kulccsal

Kulcs: 3db kulcs

Zár:
saját fejlesztésű szimetrikus, oldalfuratos biztonsági zár (AM)

Másolás: kódkártyával

Garancia és
minősítések

Garancia: 10 év (gyártói és szerviz)

Minősítések: MABISZ, TÜV, ISO Közl.Főfelügyelet (KKF)

Nem érinti az autó gyári garanciáját.

Gyártás

Gyártmány: Lengyel

Gyártás: Lézervágott, gépjármű típusspecifikus vaskolzol. Rögzítése rejtett, törőfejes csavarral

Alváz fúrás nélkül szerelhető.

Beszállító

Renault Hungary, Toyota Motors Hungary, Hyundai Holding Zrt., Suzuki mk., Opel mk.

Mobirise

Használata
egyszerű,
kényelmes,
gyors

Váltózár kisokos

1 óra.
Megnézhető és megvárható. Nem kell leadni az autót.

Igen.
Megvárható és végigkíséérhető a szerelés. Biztos felmerül még egy-két kérdés is, azokra is szivesen válaszolunk.

Nem.
Az autószalonok ugyan ezeket a típusokat értékesítik és ajánlják, csak nyilván jóval drágábban. Nem fúrunk, nem alakítunk át semmit. Csak keretes szerkezetet szerelünk, amikhez, nem kell módosítani a gyári szerkezeteket, 

Amelyik az Ön autójába való.
Pontosan nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Mindegyik váltózár rendkívül biztonságos. Sokmindentől függ, hogy melyik Önnek a legjobb, ... a autó típusa, évjárata, váltója, melyik illeszkedik legjobban az autójába, ... Ön melyiket ismeri már, melyiket szereti, használt-e már váltózárat, stb.. Néha még olyat is figyelembe kell venni, hogy ki ül az anyós ülésen; magas vagy alacsony az illető?!
Ha nem sikerül dönteni, szivesen segítünk.

Váltózár beszerelés

1

Időpont

Hosszú nyitvatartásunknak köszönhetően Önnek is biztos találunk egy kedvező időpontot. A sebváltózár beszerelésére 1 órát szánjon körülbelül. Egyeztessen időpontot kollégánkkal a 0620 429 3609 -es telefonszámon. 

2

Típus egyeztetés

A gépjármű pontos típus egyeztetése fontos, így gyors és zökkenőmentes lesz a beszerelés. Évjárat, típus, váltó típusa, benzin, dízel, hybrid, stb. Válassza ki a váltózár típusát is. Kérdés esetét hívjon minket, szivesen segítünk.

3

Beszerelés

Várjuk Önt a megbeszélt időpontra. A váltózár beszerelése körülbelül 1 órát vesz igénybe. Természetesen a szerelés végigkísérhető és meg is várható.

Időpont

Időpontot egyszerűen telefonon, de emailben vagy itt honlapunkon is tud egyeztetni. Akár aznap, de legkésőbb 2-3 napon belül el tudjuk vállalni a a raktáron lévő sebváltózár beszerelését. Ritkább típusknál kb. 1-1 1/2 hét a várható beszállítás ideje.
A beszerelés kb 1 órát vesz igénybe, ... akár meg is várhatja. Az autót nem kell leadni.

Beszerlés

A beszerelés 1 órát vesz igénybe, és ez természetesen meg is várható, végigkísérhető. A Diamondlock, Bearlock és Construct váltózárak típus-specifikusak, így nem kell átalakítani, alvázat fúrni vagy faragni őket. Emiatt beszerelésük NEM sérti az autó gyári garanciáját, például ha új autóról van szó.
A beszerelés végignézhető.

Ár

A váltózár és a beszerelés árát mindig lehetőleg a legalacsonyabban tartjuk, a forgalmazók által is kiajánlott árakon. Figyelembe vesszük a konkurencia árait, az autószalonok árait, szem előtt tartva, hogy Ügyfeleinknek mindig kedvező árakat tudjunk biztosítani. Használja ki visszatérő és családi flotta kedvezményeinket is.

Garancia

A váltózárak NEM sértik a autó gyári garanciáját. Minden váltózár típusra 5 év (10 év) termék és szerelési garancia van, Elvégzett munkáinkra igényesek vagyunk és büszkék is. Ahhoz, hogy ezt garantálni tudjuk, a szerelést szakműhelyünkben végezzük el, nem vállalunk sem helyszínre kiszállást, sem utcán, sem pakolóban, sem bozótosban történő szerelést. Kérjük megértését.

Visa Maestro Mastercard cards

© Aubiz - Váltózár szerviz          |          0620 429 3609

This page was built with Mobirise